Фігове древо культури: (ода фальсифікаціям) - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, Oksana M. (Інститут екології масової інформації Львівського національного університету імені Івана Франка, 2008)
У статті йдеться про роль фальсифікатів в історії людства.

The article describes the role of counterfeit in history.
Keywords: підробка; фальсифікат; ерзац; копія; культура; масс-медиа; fake; counterfeit; ersatz; copy; culture; media