Дослідження на східних околицях Луцька - Златогорський, Олексій Євгенович; Баюк, Віктор; Zlatohorskyi, Oleksii Ye.; Baiuk, Viktor H. (Інститут археології Національної академії наук України, 2012)
У статті проаналізовано результати досліджень експедиції ДП "Волинські старожитності" 2011 р. на східних околицях Луцька - поруч із Гнідавською Гіркою, у селах Підгайці та Крупа.
Keywords: "Волинські старожитності"; розкопки; пам'ятка; культурний шар; Гнідавська Гірка; Підгайці; Крупа; митниця