Методи статистичного аналізу : програма вибіркової навчальної дисципліни - Бегун, Світлана Іванівна; Begun, Svitlana I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є масові явища соціально-економічного життя; вона вивчає кількісну сторону цих явищ у нерозривному зв'язку з їх якісним змістом у конкретних умовах простору та часу.
Програма навчальної дисципліни «Методи статистичного аналізу» підготовки бакалавра, спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», освітньо-професійної програми «Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність».
Keywords: Методи статистичного аналізу; статистика; аналіз соціально-економічних явищ; Статистичне спостереження