Основні принципи формування структури механізму управління інноваційним розвитком підприємства - Філіна, С.; Черкун, Ю. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено основні принципи формування структури механізму управління інноваційним розвитком підприємства
Keywords: інноваційний розвиток підприємства; механізм управління