Концертно-конкурсна діяльність церковних хорів Волині на зламі ХХ – ХХІ ст. - Ігнатова, Лариса; Ihnatova, Larysa (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У статті висвітлюється процес становлення церковних хорів Волині в кінці ХХ – початку ХХI ст. Розглянуто концертно-конкурсну діяльність таких хорових колективів як “Оранта”, “Волинські дзвони”, мішаний хор костелу Св. Петра і Павла.The article highlights the process of church choirs Volhynia in the late XX - early XXI century. Considered concert competitive activities such as choirs “Oranta”, “Volinskі dzvony”, mixed choir of the church of St. Peter and Paul.
Concert-competitive activity church choirs Volyn late twentieth early twenty-first century
Keywords: церковні хори; концертно-конкурсна діяльність; Волинь; church choirs; concert and competitive activities; Volyn