Друкована реклама : робоча навчальна програма та методичні рекомендації - Кошелюк, Олена Василівна; Koshelyuk, Olena V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Розглянуто засадничі ідеї рекламної діяльності, зокрема, у сфері друкованої реклами. Йдеться не тільки про окремі види рекламування (листівка, буклет, календар, каталог тощо), а й рекламу як складову газетно-журнальної продукції. Пропонуються теоретичні блоки, об’єднані у два змістових модулі, в першому з яких розглядається друкована реклама у системі масових комунікацій, у другому – специфіка творення різножанрової друкованої реклами. Подано систему вправ для самостійної роботи студентів та рекомендації щодо виконання індивідуальних завдань. Для студентів напряму підготовки «Видавнича справа та редагування».
Keywords: реклама; рекламні комунікації; рекламне повідомлення; види реклами; рекламний носій; друкована (поліграфічна) реклама; листівка; буклет; плакат; каталог; проспект; реклама в пресі; рубрична друкована реклама; макетна друкована реклама