Системи штучного інтелекту : програма нормативної навчальної дисципліни - Данильчук, Анна Леонардівна; Danylchuk, Anna L. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Метою викладання навчальної дисципліни «Системи штучного інтелекту» є формування у студентів необхідної бази теоретичних знань у галузі лінгвістичних проблем штучного інтелекту, а також навичок вирішення ряду логічних лінгвістичних задач штучного інтелекту та роботи з експертними системами
Програма навчальної дисципліни «Системи штучного фнтелекту» підготовки бакалавра, галузь знань 03 гуманітарні науки, спеціальності 035 Філологія (прикладна лінгвістика), освітньої програми прикладна лінгвістика.
Keywords: штучний інтелект; експертні системи