Методичні рекомендації до написання й оформлення кваліфікаційних робіт для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація. - Прокопович, Тетяна Анатоліївна; Панфілова, Олександра Георгіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Розроблені вимоги ґрунтуються на основі чинного законодавства України, нормативних документів Міністерства освіти і науки України, нормативної бази Волинського національного університету імені Лесі Українки. Положення про організацію освітнього процесу в Університеті; Положення про порядок створення та організацію роботи Екзаменаційної комісії в Університеті; Положення про кваліфікаційні роботи Волинського національного університету імені Лесі Українки (від 29 серпня 2024 р.). Також методичні рекомендації розроблені відповідно Стандарту вищої освіти за спеціальністю 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація», галузі знань 02 «Культура і мистецтво» для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Вимоги до кваліфікаційної роботи: ВКР ОС «Бакалавр» має передбачати розв’язання складної спеціалізованої задачі або практичної та/або наукової проблеми відповідного рівня в сфері образотворчого мистецтва, декоративного мистецтва, реставрації що характеризується комплексністю і невизначеністю умов, із застосуванням теорії та методики предметної галузі та сфери професійної діяльності.
Keywords: кваліфікаційна робота; мистецтво; дипломна; 001.82