Лабораторний практикум з електрики і магнетизму - Новосад, Олексій Володимирович; Федосов, Сергій Анатолійович; Кевшин, Андрій Григорович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У навчальному посібнику «Лабораторний практикум з електрики і магнетизму» поданий теоретичний матеріал для підготовки до лабораторних робіт з освітньої компоненти «Електрика і магнетизм» для здобувачів вищої освіти спеціальностей 105 «Прикладна фізика та наноматеріали», 104 «Фізика та астрономія», 014 «Середня освіта (фізика)». Рекомендовано для здобувачів вищої освіти інженерно-технічних та природничих спеціальностей, які виконують лабораторні роботи з електрики і магнетизму.
Keywords: електрика; магнетизм; лабораторні роботи; 621.382