Дослідження використання фреймворку React для проєктування веб-сайтів зі збірками потокових медіаданних - Наумік, Сергій Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Розроблений програмний продукт є фронтенд-орієнтованим вебзастосунком, реалізованим з використанням сучасних вебтехнологій: HTML, CSS, JavaScript (з використанням бібліотеки React) та Redux для управління станом. Для отримання інформації про аніме та новинного контенту застосунок взаємодіє із зовнішнім веб-API, що дозволяє йому функціонувати без власної постійної серверної бази даних. У застосунку реалізовано можливості перегляду аніме, зміни теми сайту, вибір рандомного аніме для перегляду, управління доступом користувача та адаптація під різні пристрої. У роботі викладено принципи архітектури вебзастосунку, розглянуто ключові програмні модулі, структуру інтерфейсу користувача та алгоритми, які забезпечують основну логіку роботи програми. Крім того, представлено перспективи подальшого розвитку функціоналу, зокрема можливість впровадження системи автентифікації користувачів для персоналізації досвіду та інтеграції додаткових інтерактивних можливостей, таких як відгуки та формування власних списків перегляду.
Keywords: вебзастосунок; аніме; вебтехнології; React; Redux; API; фронтенд-розробка; інформаційна платформа