Проблема сепаратизму в Бельгії та ймовірні варіанти розвитку ситуації - Крук, А. П.; Kruk, A. P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Розглядається проблема сепаратизму в Бельгії. Аналізуються історичні моменти зародження конфлікту, сучасний стан, а також пропонуються можливі варіанти розвитку конфлікту. Kruk A. P. Separatism in Belgium and Possible Variants of Its Development. We consider the problem of separatism in Belgium. Historical inception of the conflict, the current status is analyzed. Possible variants development of conflict is offered.
Separatism in Belgium and Possible Variants of Its Development
Keywords: сепаратизм; Бельгія; конфлікт; Валлонія; Фландрія; separatism; Belgium; conflict; Wallonia; Flanders