Кримінальне право - Старко, Оксана Леонтіївна; Чупринський, Борис Олександрович (Волинський національний університет імені Лесі українки, 2025)
Методичні рекомендації містять плани практичних занять з ОК «Кримінальне право», а також завдання, задачі, тематику рефератів, перелік рекомендованої літературидля здобувачів освіти 1 та 2 курсів денної форми навчання спеціальності К 9 Правоохоронна діяльність.
Keywords: кримінальне право; навчально-методичні рекомендації; 343.322