Методичні рекомендації з практики навчальної літературознавчої - Бєляков, Олександр; Пожарська, Наталія; Шкамарда, Оксана; Юшак, Вікторія (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації містять теоретичні матеріали з аналізу художнього тексту, спрямовані на систематизацію знань здобувачів освіти під час проходження практики навчальної літературознавчої. Видання включає практичну частину, у якій окреслено особливості роботи з художнім текстом на прикладі англомовного оповідання. У додатках подано рекомендовані твори для аналізу, етапи проходження практики із чітко визначеними завданнями, критерії оцінювання та зразок оформлення титульного аркуша. Розробка призначена для здобувачів освіти другого курсу факультету іноземної філології за ОП «Мова і література (англійська). Переклад».
Видання включає практичну частину, у якій окреслено особливості роботи з художнім текстом на прикладі англомовного оповідання. У додатках подано рекомендовані твори для аналізу, етапи проходження практики із чітко визначеними завданнями, критерії оцінювання та зразок оформлення титульного аркуша.
Keywords: Літературознавство; художній твір; інтерпретація; 378.147.091.33-027.22:82.0(072)