Обліково-аналітичне забезпечення виробничих запасів на сільськогосподарських підприємствах - Hadzevych, O. I.; Shpatykovska, Т. А; Гадзевич, Олег Іванович; Шпатиковська, Т. А (Мукачівський державний університет, 2016)
In the article the conceptual issues of accounting and economic security of stocks on farms. Analysis and classification methods of disposal of inventory. The basic principles and methods of inventory on farms. The basic problems associated with their account and proposed solutions.У статті досліджено концептуальні питання обліково-економічного забезпечення запасів на сільськогосподарських підприємствах. Проаналізовано класифікацію і методи вибуття виробничих запасів. Визначено основні принципи та методи управління виробничими запасами на сільськогосподарських підприємствах. Обґрунтовано основні проблеми пов’язані з їх обліком та запропоновано шляхи їх вирішення.
Accounting and analytical software inventory on farms
Keywords: inventory; organization; accounting; control; automation; management of inventory; виробничі запаси; організація; облік; контроль; автоматизація; управління виробничими запасами