Інтертекстуальність як особливість сучасного медіатексту (на прикладі аналізу публікацій газети “День”) - Масімова, Лариса Г.; Masimova, L. G. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Досліджено особливості використання інтертекстуальності в сучасних українських медіатекстах. The article examines peculiarities of intertextuality usage in contemporary Ukrainian mediatexts.
Intertextuality as a Contemporary Mediatext Feature (Based on Analysis of Publications in “The Day” Newspaper)
Keywords: інтертекстуальність; intertextuality; вічні образи; eternal images; антропоніми; anthroponyms; цитати; citations; переказ; narration