Інформаційні війни - Федонюк, Сергій (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
У виданні наведено теми і питання, а також перелік рекомендованої літератури для здобуття знань та вмінь із концептуально-теоретичних і практичних основ інформаційних війн та проведення психологічних операцій у галузі міжнародних відносин.
Keywords: Інформаційні війни, навчальна програма