Основи економічних теорій: програма вибіркової навчальної дисципліни - Матвійчук, Наталія Миколаївна; Matviichuk, Nataliia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є проблеми ефективності використання суспільством обмежених виробничих ресурсів і шляхів досягнення максимально ефективних результатів у задоволенні невпинно зростаючих людських потреб.
Програма навчальної дисципліни «Основи економічних теорій» для студентів 3 курсу напрямів підготовки 6.040201 «Математика», 040302 «Інформатика»
Keywords: основи економічних теорій