Адміністративний менеджмент: програма нормативної навчальної дисципліни - Коленда, Наталія Вікторівна; Kolenda, Natalia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Теоретичні засади адміністративного менеджменту 2. Методи та управлінські рішення в адміністративному менеджменті
Програма навчальної дисципліни «Адміністративний менеджмент» для студентів галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент».
Keywords: менеджмент; методи адміністративного менеджменту