Сталий розвиток спортивно-оздоровчої сфери регіону заради миру та безпеки - Цимбалюк, Ірина Олександрівна; Павліха, Наталія Володимирівна; Цимбалюк, Сергій Миколайович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У монографії зроблено теоретичне узагальнення й запропоновано нові наукові підходи до виконання актуального науково-практичного завдання, що полягає в поглибленні теоретико-методичних і практичних засад організаційноекономічного забезпечення сталого розвитку спортивно-оздоровчої сфери регіону заради миру та безпеки. Розкрито цілі сталого розвитку, досягненню яких спортивно-оздоровча сфера може сприяти найбільш ефективно. Обґрунтовано рекомендації щодо удосконалення організаційно-економічного забезпечення сталого розвитку спортивно-оздоровчої сфери регіону. Проведено інтегральну оцінку та визначено стратегічні орієнтири сталого розвитку спортивно-оздоровчої сфери в регіонах України. Розкрито сутність і складові організаційно-економічного механізму сталого розвитку спортивно-оздоровчої сфери регіону.
Keywords: спортивно-оздоровча сфера; сталий розвиток; регіон; спортивно-оздоровчі послуги; стратегічні орієнтири; організаційно-економічний механізм; O 15; L 83; R 10; 332:330.31]:796.5