Інструментознавство та інструментування (Українські народні мелодії) - Охманюк, Віталій Федорович; Okhmaniuk, Vitalii F. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У методичні рекомендації з дисципліни "Інструментознавство та інструментування" запропоновано твір "Українські народні мелодії". Зроблено гармонічний аналіз та аранжування твору, в основі яких покладено теми українських народних мелодій. Переважно солюючими інструментами є сопілка і цимбали.
Рекомендовано студентам 1 курсу напряму "Музичне мистецтво" та викладачам вищих мистецьких навчальних закладів, керівникам професійних й аматорських оркестрів та ансамблів українських народних інструментів.
Keywords: Оркестр; Інструментознавство; полька; інструменти; інструментування; оркестрування