Сучасні інформаційні технології у фінансових розрахунках: силабус нормативної навчальної дисципліни - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Силабус нормативної навчальної дисципліни СУЧАСНІ ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ФІНАНСОВИХ РОЗРАХУНКАХ підготовки бакалавра (на базі молодшого спеціаліста), галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування, за освітньо-професійною програмою Фінанси і кредит (денна форма).
Навчальний план 2020 р.
Keywords: інформаційні технології; фінансові розрахунки