Популяризація знань про культуру та історію Волинського краю – основа патріотичного виховання студентської молоді - Ілляшенко, Валентина Яківна; Illiashenko, Valentyna Ya. (ХНУ імені В.М. Каразіна, 2013)
В доповіді розглядаються напрями виховної роботи студентської молоді, які реалізують національну ідею і сприяють патріотичному вихованню. The report is examined branches of educational work with students who implement national idea and promote patriotic education.
The knowledge about the culture and history of Volyn region is the basis of patriotic education of youth
Ілляшенко Валентина Яківна - кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: освіта; знання; education; knowledge