Екскурсологія : методичні рекомендації до виконання самостійної роботи для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності J3 «Туризм та рекреація» освітньо-професійної програми Туризм - Лисюк, Тетяна Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2026)
Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи з освітнього компонента «Екскурсологія» спрямовані на формування у здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти професійних компетентностей у сфері екскурсійної діяльності, розвиток аналітичного, творчого та комунікативного мислення, а також ознайомлення з сучасними підходами до організації, проведення та інноваційного розвитку екскурсій у контексті сталого та цифрового туризму.
Keywords: туризм; екскурсія; екскурсологія; класифікація екскурсій; 796.5(077)