Токсичні активи як об’єкт бухгалтерського обліку - Задніпровський, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено токсичні активи як об’єкт бухгалтерського обліку
Keywords: токсичні активи; об’єкт бухгалтерського обліку