Органічна хімія - Кадикало, Елла Максимівна; Салієва, Леся Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Конспект лекцій містить теоретичний матеріал згідно вимогам освітньо-професійних програм «Біологія», «Лабораторна діагностика» і «Середня освіта. Природничі науки» й призначений для вивчення навчальної дисципліни «Органічна хімія». Структура навчально-методичного видання базується на програмі даної навчальної дисципліни. Конспект лекцій включає в себе зміст лекційних занять основних тем навчальної дисципліни «Органічна хімія», той необхідний мінімум теоретичного матеріалу, який потрібний для вивчення органічної хімії. Теми ілюстровані схемами, таблицями, які дозволяють глибше зрозуміти і засвоїти матеріал. Рекомендовано студентам спеціальностей 091 Біологія та біохімія, 014.15 Середня освіта (Природничі науки) денної та заочної форм навчання.
Keywords: Конспект лекцій; Органічна хімія; 547(075.8)