Психологічні особливості самореалізації людей похилого віку - Крижановська, Зореслава Юріївна; Сичак, Оксана; Kryzhanovska, Zoreslava Yu.; Sychak, Oksana (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
В роботі здійснено аналіз феномену самореалізації особистості та можливостей самовиповнення себе після виходу на пенсію.
Keywords: самореалізація; професійна діяльність; пенсійний вік; способи самореалізації