Електрокардіографічне обстеження студентів факультету фізичного виховання - Возний, С.; Voznyi, S. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті розкрито проблему вивчення впливу фізичних навантажень, які отримують студенти під час навчання на факультеті фізичного виховання та спорту, на функціональний стан серцево-судинної системи. The article is devoted to the problem of influence of the physical exercises that students practice during studying at Physical education and sports faculty on cardiovascular fitness.
Electrocardiographic Examination of Physical Education Faculty Students.
Keywords: електрокардіографія; студенти факультету фізичного виховання та спорту; функціональний стан серцево-судинної системи; синусова аритмія; брадикардія; неповна блокада правої гілки пучка Гіса; electrocardiography; Physical education and sports faculty students; cardiovascular fitness; sinus arrhythmia; brachycardia; partial right bundle branch block