Основи наукових досліджень : збірник тестів - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Наведено варіанти тестів для перевірки знань із теоретичного матеріалу дисципліни «Основи наукових досліджень». Рекомендовано студентам першого курсу напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент».
Basics of scientific research: a collection of tests
Keywords: основи наукових досліджень; basics of scientific research