Іміджевий маркетинг регіону та його застосування у стимулюванні зовнішньоекономічної діяльності - Федонюк, Сергій Валентинович; Fedoniuk, S. V. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2001)
Розглядаються засади маркетингу іміджу регіону. Подано завдання та структуру маркетингу іміджу. Розкрито роль іміджу в стимулюванні зовнішньоекономічної діяльності регіону, зокрема налагодження ділових зв'язків та інвестиційної діяльності.
Робота виконана на кафедрі міжнародних економічних відносин Волинського держаного університету імені Лесі Українки
Keywords: маркетинг; marketing, image, advertisment, promotion, foreign economic activity; імідж; реклама; промоушн; зовнішньоекономічна діяльність; advertisment; promotion; foreign economic activity