Запобігання травмам опорно-рухового апарату на заняттях із фізичного виховання студентів. - Мельник, Т. Ф.; Жигун, К. Ф.; Mel’nik, T. F.; Zhigun, K. F. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті висвітлено причини порушень опорнорухового апарату спортсменів-початківців під час занять бігом. Рекомендовано засоби для профілактики мікротравм. The technique of execution of counter-clockwise blow is reflected in the article position, receptions, manoeuvrings.
Prophylaxis of Traumas Aprophylaxis of Traumas and Diseases of Locomo- torium.
Keywords: опорно-руховий апарат; заняття бігом; спортсмени; мікротравми; профілактика; counter-clockwise blow; force of blow; technique; reception; manoeuvre