International Information : Guidelines - Карпчук, Наталія Петрівна; Karpchuk, Nataliia P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Видання містить комплекс завдань: тематику лекційного курсу, семінарські заняття, перелік питань для самоконтролю, список рекомендованих джерел, словник основних понять та міжнародних організацій. Для бакалаврів галузі знань 0302 «міжнародні відносини», напряму підготовки 6.030201 «міжнародні відносини».
Міжнародна інформація : методичні рекомендації
Keywords: international information; information policy; information security; information activity; information war; міжнародна інформація; інформаційна політика; інформаційна безпека; інформаційна діяльність; інформаційна війна