Особливості співробітництва з Міжнародним кримінальним судом в світлі ратифікації Римського статуту - Назарук, Олена Ігорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Розглянуто етапи ратифікації Римського статуту у вітчизняне законодавство. Визначено особливості взаємодії з Міжнародним кримінальним судом в світлі ратифікації останнього.
Keywords: римський статут; міжнародний кримінальний суд; міжнародні злочини; ратифікація