Науковий флешАртмоб як підсумковий етап виробничо-навчальних практик у мистецьких закладах освіти: культурологічний, музикознавчий та методико-педагогічний аспекти - Ігнатова, Лариса Петрівна; Панасюк, Світлана Леонідівна (My University, 2018)
Науковий флешартмоб - заздалегідь спланована тематична акція науково-мистецької спрямованості.
Keywords: флешартмоб; виробничо-навчальна практика; практика