Історія держави і права України - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. M. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2011)
Робоча навчальна програма курсу містить тематичний план змістових модулів, орієнтований перелік питань до семінарських занять і підсумкового контролю, завдання для самостійної та індивідуальної роботи, рекомендовану літературу й інтернет-ресурси.
History of state and law of Ukraine
Keywords: історія держави і права; Україна; робоча програма