Конфліктологія та девіантологія - Кордунова, Наталія Олександрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Видання містить матеріали щодо структури робочої програми вибіркової навчальної дисципліни « Конфліктологія та девіантологія». Рекомендовано студентам-магістрам галузі знань 01 Освіта, спеціальності 014 середня освіта, освітньої програми Мова і література (Англійська. Переклад); Географія. Економіка; Історія; Фізика; Фізичне виховання; Українська мова та література. Світова література заочної форми навчання. Метою викладання навчальної дисципліни є формування у студентів умінь та навичок подолання психологічних труднощів професійної діяльності в конфліктних умовах, попередження, профілактика девіантної поведінки та вирішення конфліктів з метою забезпечення успішного вирішення професійних завдань. Завданням вивчення дисципліни «Конфліктологія та девіантологія» є: створення умов для опанування студентами знань, вмінь та навичок практичного використання психологічних методів
Keywords: засади конфліктології; поняття конфлікту; аспекти вирішення конфліктів; профілактика девіантної поведінки