Організація бізнесу і конкурентна розвідка - Бояр, Андрій Олексійович; Boiar, Andrii O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Вивчення навчальної дисципліни «Організація бізнесу і конкурентна розвідка» передбачає формування у студентів системних знань щодо теоретичних основ функціонування мікроекономічного суб’єкта, правових і практичних основ організації бізнесу в Україні, методів і засобів ведення конкурентної боротьби та інформаційного її забезпечення.
Keywords: характеристики бізнес-середовища; фінансові характеристики бізнес-діяльності; моделі організації бізнесу; стартап-індустрія; бізнес-інкубація; бізнес-планування; реєстрація підприємств; основи конкурентної розвідки