Організація наукових досліджень та професійної діяльності в галузі - Кихтюк, Оксана Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Метою вибіркової навчальної дисципліни «Організація наукових досліджень та професійної діяльності в галузі» є продовження освоєння базових дисциплін, навчальних курсів «Вступ до спеціальності», «Пізнавальні процеси», «Загальної психології», з метою вивчення розділу «Психологія регулятивної сфери». Метою є підготовка студентів до проведення самостійних наукових досліджень; ознайомлення студента з основними поняттями та принципами проведення наукового дослідження; навчити студента оцінювати науковий потенціал певного наукового дослідження та самостійно запроваджувати усі етапи наукового дослідження.
Keywords: дослідження; організація; методи; психологія