Теоретичні та практичні аспекти фіскальної децентралізації - Цимбалюк, Ірина Олександрівна; Романюк, Ірина Олександрівна; Tsymbaliuk, I. O.; Romaniuk, I. O. (Одесса: Бондаренко М.О., 2015)
Здійснено огляд теоретичних положень фіскальної децентралізації та їх практичної імплементації в Україні.
Keywords: фіскальна децентралізація; оподаткування