Соціально-типовий профіль майбутнього правоохоронця як суб’єкта професійного спілкування - Кудерміна, О. І.; Kudermina, H. I. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто психологічні особливості майбутніх правоохоронців як суб’єктів професійного спілкування. Результати проведеного експериментального дослідження дають змогу визначити соціально-типовий профіль майбутніх працівників кримінальної міліції та слідчих, що реалізується в просторі професійного спілкування. Psychological features of the future police officers as subjects of professional communication are considered in the article. The results of the experimental research allow to distinguish the future criminal police employees and investigators social-typical profile which is realized in the course of professional communication.
Social-Typical Profile of the Future Police Officer as a Subject of Professional Communication
Keywords: суб’єкт спілкування; інтегральний підхід; типологічний компонент; мотиваційний компонент; інструментальний компонент; subject of communication; integrated approach; typological component; motivational component; instrumental component