Проблеми пенсійного забезпечення в Україні: програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра напряму 6.030401 «Правознавство» - Вознюк, Наталія Іванівна; Vozniuk, Nataliia I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни «Проблеми пенсійного забезпечення в Україні» визначає місце дисципліни у системі підготовки бакалаврів, мету вивчення, зміст навчального матеріалу, основні форми організації навчання та методи контролю.

The program of academic discipline "Problems of pension administration in Ukraine" defines the place discipline in the system of training bachelor, the purpose of the study, the content of the training material, basic forms of training and control methods.
Problems of pension administration in Ukraine: the program of academic discipline. Direction of preparation 6.030401 «Jurisprudence».
Keywords: соціальний захист; пенсія; виплата пенсії; спеціальна пенсія; пенсійне страхування; пенсійне забезпечення; Пенсійний фонд України; social protection; pension; pension insurance; pension payment; special pension; pension providing; Pension Fund of Ukraine