Теорія та методика викладання бального танцю. Європейська програма. - Кутузов, Максим Юрійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації «Теорія та методика викладання бального танцю. Європейська програма» призначені для опанування навчальної дисципліни. Ця розробка охоплює основні теоретичні, методичні засади, історичне походження кожного танцю а також містить перелік рекомендованих фігур для викладання відповідно до навчального плану підготовки бакалавра, спеціальністі В6 «Перформативні систецтва», за освітньою програмою «Хореографія». Рекомендовано здобувачам вищої освіти та викладачам хореографічних закладів.
Keywords: 793.33.378.016 (072)