Створення сприятливого соціально-психологічного клімату як передумова досягнення кадрової безпеки підприємства - Бобох, Наталія Миколаївна; Bobokh, Nataliia M.; Можарівська, Яна Володимирівна; Mozharivska, Yana. V. (ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», 2013)
Розглянуто поняття «кадрова безпека» та «соціально-психологічний клімат». Визначено основні загрози кадровій безпеці підприємства та запропоновано комплекс заходів для їх попередження. Обґрунтовано необхідність створення сприятливого соціально-психологічного клімату для досягнення високого рівня кадрової безпеки організації. The concept of «security personnel» and «socio-psychological climate» are considered. The main threats personnel security of the enterprise are detected and the set of measures for their prevention are proposed. The necessity of creating a favorable socio-psychological climate for achieving a high level of personnel security organization is reasonable.
Creation of favorable socio-psychological climate as a precondition for achieving personnel security enterprise
Keywords: персонал; personnel; кадрова безпека; personnel security; загрози кадровій безпеці; personnel security threats; соціально-психологічний клімат; socio-psychological climate; ефективне управління; effective management