Вступ до літературознавства - Моклиця, Марія Василівна; Moklitsya, M. V. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2011)
Посібник відповідає навчальній програмі курсу «Вступ до літературознавства», а також містить факультативні матеріали з поглибленим висвітленням окремих питань у формі авторських наукових статей. Словник, покажчик імен і маркування важливих понять і визначень у тексті допоможуть ефективно використати посібник.
An Introduction to Literature Criticism
Keywords: літературознавство; literary criticism