Соціальна відповідальність : методичні вказівки - Колосок, Андрій Мирославович (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
У методичних вказівках наведено теми семінарських занять, тести до теоретичного матеріалу, практичні розрахункові завдання, окрему увагу приділено колективному договору, порядку його укладання та оцінки. Рекомендовано студентам п’ятого курсу денної та заочної форми навчання спеціальностей 8.03050801 – “Фінанси і кредит”, 8.03050401 – “Економіка підприємства”, 8.03050901 – “Облік і аудит”, 8.03050803 – “Оподаткування” (за видами економічної діяльності).
Keywords: Соціальна відповідальність