Жанрова своєрідність експресіоністського роману - Куницька, І. В.; Kunitskaja, I. V. (Волинськиий національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто питання виділення серед форм модерністського епосу першої половини ХХ ст. жанрової форми експресіоністського роману (на прикладах творів української та зарубіжної літератури), виді¬лено жанрові константи. In the article a question is put about a selection in the number of forms of modernistic epos of the first half of ХХ of century of genre form of expressionist novel (on the example of works of Ukrainian and foreign literature), genre constants are distinguished.
Genre Originality of Expressionist Novel
Keywords: жанр; жанровий різновид; модерністський роман; експресіоністський роман; експресіоністський роман; genre; genre kind; modernistic novel; expressionist novel; genre constant