Господарське та трудове право : робоча програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра спеціальності 8.070904 «Землевпорядкування та кадастр» - Вознюк, Наталія Іванівна; Vozniuk, Nataliia I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Робоча програма навчальної дисципліни «Господарське та трудове право» визначає обсяги знань, умінь, якими повинен оволодіти студент відповідно до освітньо-професійної програми, алгоритм вивчення навчального матеріалу з урахуванням міждисциплінарних зв’язків, необхідне методичне забезпечення, складові та технологію оцінювання знань.

The working program of academic discipline "Economic and Labor relations law" defines the amount of knowledge and skills which the student should acquire according to the educational training program studying algorithm of educational material including interdisciplinary links necessary for methodological support, components and the technology of knowledge growth.
Economic and Labor relations law: the working program of academic discipline Specialty 8.070904
Keywords: господарське право; господарська правосуб’єктність; суб’єкти господарювання; господарські товариства; суб'єкти некомерційного господарювання; трудове право; трудовий договір; зміст трудового договору; роботодавець; працівник; трудові спори; Economic law; economic competence; economic subjects; economic communities; subjects noncommercial entities; Labor relations law; labour contract; contents of labour contract; employer; workman; Labor disputes