Віднайдені сторінки життя і творчості Остапа Нижанківського. Сюїта «Вітрогони» у транскрипції для двох фортепіано Людомира Філоненка - Дуда, Світлана Леонідівна; Коцюрба, Наталія Євгеніївна (My University, 2023)
В методичних рекомендаціях визначається значущість культурної діяльності музикантів, викладені методичні та практичні рекомендації щодо висвітлення мистецьких проєктів. Методичні рекомендації можуть бути використані здобувачами освіти вищих навчальних музичних закладів, музичних фахових коледжів, викладачами та концертмейстерами, організаторами концертів та мистецьких заходів.
Keywords: Остап Нижанківський; сюїта «Вітрогони»; транскрипції для двох фортепіано; Людомир Філоненко; 78.083:78.071(477)(072)