Договірно-правова база оформлення та функціонування українсько-польського кордону - Коцан, Р. І.; Kotsan, R. І. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Розглянуто питання юридичного оформлення українсько-польського кордону. Проаналізовано договірно-правову базу функціонування українсько-польського кордону. Охарактеризовано основні угоди, що були підписані між Україною і Польщею щодо режиму кордону, проаналізовано ступінь завершеності цього процесу.

Questions of legal registration of the Ukrainian-Polish border are studied. The legal basis of the Ukrainian-Polish border functioning is analyzed.The main agreements on the border regime signed between Ukraine and Poland are investigated. The degree of this process completion is analyzed.
The Legal Basis of Ukrainian-Polish Border Forming and Functioning
Keywords: кордон; юридична база; угода; Україна; Польща; border; legal framework; agreement; Ukraine; Poland