Проєктування та розробка вебсайту ресторану з використанням JavaScript-технологій - Нагорний, Назарій Віталійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Робота присвячена аналізу ключових питань створення вебсайту з використанням JavaScript, таких як кросбраузерна сумісність, оптимізація продуктивності, забезпечення безпеки та управління складним кодом. Мета дослідження – розробка та реалізація стратегій для підвищення якості, ефективності та безпеки вебсайтів, а також покращення користувацького досвіду. Основні результати показують, що використання модульної архітектури, патернів проектування, мінімізація файлів, а також перевірка даних та регулярний моніторинг можуть ефективно вирішити ці проблеми.
Keywords: створення вебсайту; JavaScript; кросбраузерна сумісність; оптимізація продуктивності; безпека вебдодатків; управління кодом; модульна архітектура; патерни проектування; перевірка даних; моніторинг вебсайту