Інтеграція цифрових технологій в музейну справу - Яцечко(Блаженко), Тетяна Володимирівна; Yatsechko(Blazhenko), Tetiana V. (Рівненський державний гуманітарний університет, 2015)
У статті розглядається вплив віртуальних технологій на розвиток музеєзнавства. Описуються їх основні види.

The article deals with the influence of high information technologies on the development of museology. The describes the most advisable virtual technologies.
Keywords: музейна справа; інформаційні технології; музей; museology; information technologies; museum